Crème brûlée
Crème brûlée betekent letterlijk 'gebrande room'. Dit zalige custardachtig nagerecht, met daaroverheen een gekaramelliseerde laag zoetigheid is afkomstig uit Oanh's Kitchen.
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 160 graden.
- Meng alle ingrediënten met een mixer samen tot een glad mengsel en giet het in 3 ovenbestendige kleine schaaltjes.
- Doe de schaaltjes in een groot ovenschaal en doe daar heet/kokend water in tot net onder de randjes van de kleine ovenschaaltjes.
- Bak de crème brûlée af in de oven voor 40 minuten.
- Laat het dan in de koelkast verder uitharden voor minimaal twee uur en sprenkel er dan de Sukrin gold overheen.
- Brand de bovenkant met een brander bruin of doe de crème brûlée even onder de grill totdat hij bruin is geworden.
- Leg er wat heerlijk fruit bovenop.
Genieten!
Meer recepten van Oanh's Kitchen via haar website of bezoek haar facebookpagina of via instagram.
Kijk voor meer recepten op www.zoetstoffen.nl/recepten/