menu

Actueel

11 juni 2019

Interview met Ismay Wiggers: Voedingsadvies om de hypes heen geven

Interview met Ismay Wiggers: Voedingsadvies om de hypes heen geven

Donderdag 6 juni vond het jaarcongres van Foodlog plaats: Gezonde Innovatie: editie suiker. Onze expert diëtist Ismay Wiggers nam deel aan een van de paneldiscussies. Voorafgaand hieraan interviewde Lin Batten van Foodlog haar over de barrières bij gedragsverandering en het belang van alternatieven, zoals zoetstoffen, in haar praktijk.

Lees verder

14 mei 2019

Kenniscentrum Zoetstoffen op Jaarcongres Gezonde Innovatie, 6 juni 2019 in Ede

Kenniscentrum Zoetstoffen op Jaarcongres Gezonde Innovatie, 6 juni 2019 in Ede

Minder suiker in producten, leefstijl en omgeving. Hoe krijg je dat zo moeiteloos, lekker en gezond mogelijk voor elkaar? Daarover gaat het Foodlog-congres Gezonde Innovatie. Thema van dit jaar is suiker. Het Kenniscentrum Zoetstoffen is ook aanwezig. Niet alleen met onze informatiestand, maar ook met een bijdrage van onze expert Ismay Wiggers tijdens een van de paneldiscussies. Kom ook! Voedingsprofessionals krijgen via ons 50,- korting op het toegangsticket.

Lees verder